It's like wishing for rain as you stand in the desert

Hey!
Kom typ precis hem från en kryssning med mamma, Emma och Tove. Det var ganska roligt men ändå glad att vara hemma och tycker att det är skitskönt att det är loov nu :)
Imorgon ska jag till tandläkaren klockan halv nio så måste typ förlja med pappa till jobbet och gå upp typ 5 på morgonen :'(
Nu ska jag kolla på How I Met Your Mother och äta årets första JuleSkum (Y)
See Ya :)

Just let me know

Hajhaj!
Jag vet att jag inte skriver så roliga inlägg direkt men jag har liksom inget annat att skriva om än mina tråkiga dagar i skolan och mina träningar! Ni får väl skriva vad ni tycker att jag ska skriva om!
I dag var jag ialla fall i skolan som vanligt... inget kul med det liksom. När jag kom hem spelade jag Sims3 Husdjur och det var kul men sen glömde jag pausa så min häst mår just nu piss... (upps ) nu har jag ätit chips och kollat på idol och The secret Circle. Nu ska jag också fortsätta kolla på 90210 och chilla!
image description
Då vet alla var man kan köpa Cheerleaders om man vill ha till någon fest eller något :)

17.38

Hello!
Sitter nu och lyssnar på musik och ska installera mitt nya sims spel. har inte så mycket annat att skriva förutom att det är träning imorgon och att jag va i skolan i dag och hade 2 timmars håltimme. :)
kanske skriver någon annan gång!! :)

A drop in the ocean

Hello world.
Jag ska nu berätta om något så roligt som mitt liv. Eller typ mina senaste dagar.
I fredags gjorde jag mig i ordning och gick till bussen. Där kom bussen i tid och när jag kom till stationen så kom det bara ersättnings bussar eftersom att tågen inte gick. Så min buss kom ju aldrig eftersom det blev köer och sånt skit på vägarna. När min buss äntligen kom kunde jag inte känna mina fötter och jag mådde inte så bra då, kände typ att jag skulle spy och sånt. Sen när jag kom till skolan var min första lektion typ slut så jag satt och vilade och hoppades på att jag skulle må bättre. Vilket jag inte gjorde. När mina kompisar kom var jag helt borta jag var helt i min egna värld och kunde typ inte fokusera på vad någon sa. Så en av dom frågade om jag verkligen mådde bra och frågade om vi skulle gå och säga till en lärare att jag inte mådde bra så det gjorde vi. Jag ringde pappa och han kom och hämta mig. Sen sov jag typ mest hela dagen.
I lördags så gick jag inte på träningen... och då gjorde jag inte så mycket. Jag lyssna på musik och kollade på vampire diaries! Inget annat kul händedirekt.
Idag har jag gjort läxor och lyssnat på musik och kollat på vampire diaries! Nu blir det väl ännu mer läxor och sånt :(

Ni får en låt av mig som jag älskar och börja lyssna på igår kväll. Den var också med i Vampire Diaries :)

Asså jag fucking hatar allt...

Rubriken säger allt </3

Jag måste nog till doktorn... :(


19.51

Hej!
Idag har jag varit och spelat piano på Filmgala Norr 2011. Jag fick spela när alla kom in i lokalen så man hörde det inte så bra men jag fick i alla fall spela. Den flygen jag spela på var typ större en min soffa hemma vilket är en tre sitssoffa som är normal stor. Och det var ett väldigt bra ljud i den. Annars har jag bara lyssnat på musik och spelat spel :)
Igår (tror jag) började jag kolla på systemkameror med videofunktion och vill kanske köpa en, men om jag ska köpa en sån så tror jag att det är bäst om jag säljer min nuvarande videokamera. Om det är någon som är intresserad av en Canon Legria HF M36 som är i väldigt bra skick. Köpte den i januari 2011 och har filmat och tagit kort på Cheer. Den hade jag i Malmö på cheer RM och hade den också i Italien i somras. Vet inte riktigt vad jag ska sälja den för men det kommer nog bli någon liknande summa som den köptes för eller så mycket som andra tar för det?
Men nu ska jag ta och kolla på serier och äta gooooodis :P
Kanske skriver i morgon om mitt pluggande och mitt matlagande som jag måste göra i morgon!!
Hejdå :)

Metro Photo Challenge

Hejsan!
Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag stängde av datorn. I dag var jag i skolan och gjorde inte så mycket. Imorgon blir det träning. Nu ska jag kolla på Desperatre Housewives och göra svenska.
Tänkte också såga att min syrra är med i Metro Photo Challenge så tänkte att ni kanske skulle kunna rösta på henne eftersom hon är en väldigt duktig fotograf. http://metrophotochallenge.com/se2011
Tryck på länken, Sök på nils-emma och gilla hennes bilder!
får se om jag skriver något inlägg i morgon kanske påväg till träningen eller efter men vi får se! :)
bye!

Normal people scare me

Hejsan.
Har precis duschat och sitter och lyssnar på musik. Nu ska jag kolla på vampire diaries och sen läsa i min svenska bok.
Tror att jag börjar bli sjuk igen faktiskt... :( hoppas inte
Tappade bort mitt busskort i dag så var nära på att inte komma till skolan men ringde morfar som hämta mig och skjussa mig till skolan. På eftermiddagen skulle jag till tandläkaren så jag och pappa skulle mötas i stan men eftersom mitt busskort plötsligt försvunnit så hämtade han mig från skolan och skjussa mig dit. När vi kom hem hade pappa hittat mitt busskort i bilen så jag kan komma till skolan med buss nu :)
Annars har det varit en bra dag tror jag.
Bye :)

Don't you ever wonder?

Hejsan!
Tänkte bara skriva ett kort inlägg innan jag ska åka till träningen. 2 och en halv timme blir det idag och jag är supertaggad! Det blir lagfotografering också så det blir kuul. Ikväll blir det bara att kolla på typ Vampire Diaries eller nått.
Ni får också en låt som jag äääälskar!! :)

Another day in the dark

Hej!
Jag står här helt uttråkad och väntar på att vi ska börja med so. Vilket inte kommer vara så roligt...
Sen blir det två timmars bild och så slutar man halv fyra :(
Efter skolan ska jag åka till centrum och köpa något sen ska jag hem och typ dö för jag är typ väldigt trött och orkar ingenting...


This is my time to shine

Hejhej!
Igår jag var i på träning och kämpa på! Hela gårdagen va typ as dålig för jag mådde inge bra och vi hade so prov... det enda jag ville va att träna och det var det jag gjorde i går och det gick suveränt! Demons är så himla bra så det finns inte! Det kommer nog bli ett bra år med dom!! :)
Det ända som är dåligt är att jag har problem med ganska många leder... jag har fortfarande ont i mitt ben jag stäckte innan sommaren och jag vet inte vad jag har gjort så ska gå till skolsyster någon dag när hon har tid och när jag har tid och lust!
igår på träningen så körde vi mycket styrka också och just igår ville jag ha styrka bara för att min dag varit så dålig!! :)
Men nu ska jag hitta på något att göra!
Ni får två bilder från träningen igår som jag tog från en av mina grymma tränares blogg: http://victoriagrabler.blogg.se/

Why do I do that?

Hejsan svejsan!
Idag var jag i skolan och hade roligt... Vi började åtta med inne gympa och det var väl inte så tråkigt sen hade vi matte vilket var lite tråkigare men jag räkna på eftersom jag låg efter..
sen hade vi engelska till klockan elva och efter det skulle vi ha Hk men min grupp hade inställd så vi fick en tre timmars håltimme men jag "valde" att stanna i skolan för att jag inte hann hem och för att jag var tvungen att göra engelska som ska vara inne på onsdag. när jag och en kompis skulle vänta på att 'dom som hade hk skulle sluta såg vi att vi hade inställd svenska också som skulle vara vår sista lektion och ni fattar inte hur sur jag blev.... jag kunde liksom ha åkt hem och slutat vid elva....
men jag och emelie hade bestämt att vi skulle stanna efter skolan och göra engelska men när hon sluta HK:n så gick vi hem till henne och gjorde engelska.
vid sex kom jag hem och satte mig och åt mammas köttfärspaj. nu lyssnar jag på musik och ska duscha sen göra lite mer engelska!
Den här låten fanns på min Spotify lista som jag lyssnade på i dag för första gången på typ ett halv år och jag kunde fortfarande hela texten :)

Still I am responsible

Hejhej!
Kollade precis på sista avsnittet av första säsongen av Awkward. Den serien har fångat mitt hjärta och gjort mig kär! Den hade värsta dåliga och oväntade slutet och jag ville bara gråta. Efter det ville jag att det skulle bli en ny säsong så jag sökte på google och det var en tjej som hade skrivit att det skulle bli en säsong till vilket självklart gjorde hela min dag!!
Annars har jag inte gjort så mycket i dag. Va i kista med mamma och shoppa lite sen kom jag hem och va med syster ett tag. Kolla på Awkward stod efter det på listan att göra och nu sitte jag här och lyssnar på musik och ska göra matte och lite andra läxor...
Hoppas alla andra har haft en bra dag!
<3
Asså jag är död i låten... (man måste höja volymen tror jag..)
Jag lyssnade på den här låten jättemycket igår och varje gång jag satte på den kom reklamen på tv...