Demons 11/12 <3

Den här videon gjorde en av mina tränare och jag har sett den typ 100000000000 gånger. varje gång blir jag mer och mer ledsen eftersom på onsdag är det vår sista träning tillsammans... jag vill inte att det ska ta slut :'( alla tjejer där är som min andra familj och tränarna som mina andra föräldrar. vi som går i laget har träffats två gånger i veckan och ändå känns det som om man känner dom mer än vad man känner sina kompisar man haft i flera år... det kommer bli så jävla jobbigt att släppa alla på onsdag..
fast vissa kanske kommer att gå i samma lag senare efter alla try outs men man vill ju gå med alla tjejer och det går inte :'(


We shine brightest of them all

Hello!!
Har inte bloggat på yp en vecka så men tänkte inte riktigt berätta om hela utan bara den senaste helgen typ. Förra helgen var det RM genrep och Demons ägde och vi har bara helt perfekta! <3 och i helgen var det RM!!! Vi åkte klockan två på fredagen så jag var ledig från skolan. På lördagen tävlade mina tränare och Dolls så alla juniorer och miniorer satt i klacken och kollade på :) det slutade med att Dolphins som mina tränare går i kom fyra och Dolls kom trea :) efter det gick vi till hotellet igen och åt middag sen fixade vi våra hår, kollade dräkterna och sen gick vi och la oss.
Vi gick upp fem på söndagen och lockade håret. vid halv sju gick vi ner och åt frukost sen packade vi allt och sedan åkte vi till tävlingshallen! :) när vi kom dit checkade vi in och sen satte vi på oss dräkterna. Vi kom femma och vi blev så jävla besvikna för att vi såklart ville ha medalj men vi är ändå femte bäst i Sverige och BÄST i Stockholm :D
Kom hem ett i natt och var ledig från skolan men måste nu plugga hjärnan av mig och duscha och lite andra grejer så vi hörs senare :D

10.00

Hejhej :)
Ska snart åka iväg och träna :DD idag är det näst sista träningen innan RM nästa vecka!! fast vi har ett genrep imorgon också men iaf ;)
Har inte sy mycket mer att skriva men lägger ut en video istället :)

I tried... I really did...

Har inget att skriva men folk säger ju att bilder säger mer än tusen ord...

You can cut my wings but I'll find a way to fly

Long time no see...
Har inte bloggat på ganska länge men jag har måtte sådär så har inte orkat med sånt här då... men nu är jag här :) det har varit en jävligt dålig vecka men ändå en ganska bra vecka ;) jag har som sagt mått skitdåligt och helt deppig och nere men har bara gått i skolan tre dagar den här veckan och idag gick vi typ en halv dag nästan :)
i onsdags tränade vi med Dolls för att lära oss våruppvisnings programmet och då igår när jag skulle träna hemma på det slog jag i handen i min bokhylla så två fingrar blev typ helt blå och ena är typ uppsvullen och det andra kan jag inte böja helt... :( så typiskt mig x)
håller på och fixa nytt tema och det kanske blir det jag har nu men måste fixa lite men det går inte på min mac så det får bli typ i helgen eller nått :)
och jag kanske ska börja använda tumblr antingen istället för bloggen eller både och men har inte bestämt mig än så vi får se med det me :)
Ska kolla på Gossip Girl typ snart och har typ ingenting mer att skriva... fast jag ska lägga ut lite bilder :)
Jag för någon vecka sen :P
Bara jag som känner så typ varje kväll...?
I would know...

Jag borde typ skriva det på min arm för att komma ihåg... :)