I'll never be good enough...

Tjenare allesammans :)
Idag har jag inte gjort någonting. Förutom på kvällen för då var jag och handlade lite och kollade på djur och akvarium med min pappa. Typ igår och i halva dagen i dag har inte vårat internet fungerat så jag har inte kunnat göra någonting så i dag när det började funka igen kollade jag på allt jag missat under dom senaste dagarna.
Nu sitter jag och lyssnar på en låt som typ fånga mitt hjärta och ag typ ÄLSKAR bandet!! :D Tänkte lägga ut den videon här i slutet av inlägget :)
Imorgon är det nyårsafton! På dagen ska jag nog inte göra någonting. Eller jo duscha men sen på kvällen ska jag ut med några kompisar :)
Jag målade om mina naglar i går med någon grå/glittrig färg som jag gillade först men den var ganska matt och inte riktigt det jag ville ha just då så idag målade jag om dom helt svarta :) jag har typ alltid svart naglack men det är bara för att det är min favorit färg och då måste man ju bara ha det. Fast på typ fredag måste jag ta bort det så det kanske var lite bad timing men ialla fall!
torsdag ska jag träna från 12-17 eftersom jag ska tävla med bästa DemonsStockholm Winter Games :)
Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och snart ska jag kolla på Vampire Diaries också och jag måste välja kläder till imorgon... och tror att jag ska äta snart också så nu är det fullt upp :)
Ses :)


We put the US is trust

Hello!!
Hoppas att alla har haft en bra jul och fått vad dom önskat sig (om man önskade sig något) jag fick i alla fall det jag ville ha så jag är nöjd :)
Idag har jag varit på olika museeum och kollat lite med min pappa och min syrrra. Först var vi på Fotografiska och sen efter att vi kollat på alla foton åkte vi vidare till Aqvaria och kolla på alla gulliga små fiskar :)
Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik och kollar runt lite.
Vi får se bär jag skriver igen så ni får en bild på MIG :D

Give me wings so I can fly

Hello world!
Nu är det julllov och jag ska bara ta det lungt. Idag efter avslutningen i skolan så åkte jag och Emma till Kista och handlade julklappar :)
Imorgon ska jag typ inte göra någonting utan bara ta det lungt och kanske slå in lite julklappar om jag inte gör allt i nu. Men vi får se hur det blir.
Nu är snart Vampire Diaries slut och då ska jag ta och lyssna på musik och slå in lite julklappar.
Mn spotify funkar på min Macbook som jag fick igår. det är helt magiskt och nu kan jag änrligen lyssna på BRA musik igen :)
Nu orkar jag inte skriva mer och orkar inte lägga upp en bild eller video heller så ni får nöja er med ett tråkigt inlägg :P
ByeBye :)

Macbook

Hejsan svejsan!
Nu sitte jag här med min Macbook som jag fick av skolan idag! Vi hade då inga vanliga lektioner utan höll på att "lära" oss datorerna. Typ vid två gick vi på en föreläsning om vad man kunde göra med dom eller nått sånt.
Har precis duschat och kollar lite på tv och chattar med folk! Snart ska jag stänga av och typ dö för jag är ganska förkyld och ska till skolan för att hämta mina betyg imorgon så jag måste ju vara pigg... Efter "skolan" imorgon ska jag och Emma till kista för att julshoppa lite. I sista minuten kanske men ändå!
Jag orkar inte mer nu så jag avslutar detta inlägg med en bild från lolsofunny.com

Sista träningen...

Hejsan!
I dag är det Demons sista träning... :'( Det kommer kännas så tomt att inte åka och träna varje vecka... Men vi avlutar det med en Juluppvisning som vi för övrigt kommer att ÄGA på.
Snart är det vår första tävling också!! Den är den 6 januari på Stockholms mässan om någon ville komma förbi! Det kommer bli så roligt! och lite senare så är det DM!!!!!!!!!!!!!!
Ska snart börja göra mig i ordning och packa väskan men först ska jag träna på programmet lite till och lyssna på lite musik :)
Såååååååå SANT (Y)
Inte för att det där händer mig men...

Ny design!

Ursäkt röran men fixar en ny design och bloggen blir som vanligt snart hoppas jag!
Om jag får en Juldesign nästa vecka kommer det vara extra julit här men om inte så kommer det vara en väldigt simpel och enkel design!
Hoppas att det går bra :)

Not over you...

Hola amigos!
Idag var jag i skolan som vanligt och jag hade So prov och sen lite senare på kvällen åkte jag till sjukgymnasten! Så det har väl varit en ganska okej dag! :)
Igår fick jag tillbaka mitt matteprov som jag gjorde i måndags och jag fick ett E som vanligt... fast det gick bättre än på förra provet så det var väl bra...
Nu håller jag på att lyssna på cheermusik och tränar på mitt cheerprogram :) 
VI FICK MUSIKEN IGÅÅÅÅÅÅR!!!!!!
Fast han som hade gjort musiken hade typ gjort fel så den var lite konstig men det än superbra ändå!
Nu ska jag fortsätta med cheeringen och snart ska jag kolla på tv också!!
Men ni kan få en trevlig lite låt så länge! :)
Haha det var inte den här jag tänkte från början men ni får den i alla fall :)

I don't know if it stopped hurting or if I got used to the pain

</3


Mistletoe

Hejsan!
Sitter och lyssnar på Justin Bieber och kollar på hundar! Det har blivit en vana att jag kollar på djur som jag vill ha! Först var det katter och nu är det hundar...
Idag var jag i skolan och hade det tråkigt... nästa vecka har vi NO prov och typ celler :)
Veckan efter har vi matte och kanske SO prov :(
I tisdags hade jag ju utvecklingssamtal och då var ett av mina mål att få minst C i alla ämnen förutom Engelska så det är något jag får kämpa för eftersom jag inte gillar att plugga direkt. Men vem gör det... :)

Nu hade jag tänkt att kolla på en film eller något sot. Hade tänkt kanske Bring it on: Fight to the finish men jag vet inte.
Hade också tänkt att lägga ut tre bilder på den hundrasen jag vill ha!
Dom här två bilderna kan ni hitta HÄR!
Och den här hitta jag på google!!
Men är dom bara inte föööör söta :)