I'm hoping that you know that

Hej!
i dag har jag inte gjort något speciellt. jag var bara och handla och va ute med min kanin och min syrra annars har jag kollat på OTH. Imorgon ska jag, min syrra och min mamma åka båt till Tallinn medans pappa stannar hemma alldeles ensam :( men vi kommer hem på tisdag igen så han klarar sig!!
Nu ska jag kolla lite mer på OTH så ci får se när jag skriver igen!!

Förresten saknar jag träningarna... vill bara börja träna igen så att jag inte behöver sitta hemma hela tiden!! :)

Trust...?

Dagens
Humör: bra I guess :)
Minus: just nu min stol :/
Plus: One Tree Hill
Kläder: pyjamas :P
Frisyr: utsläppt
Låt: Dance so good - Wakey!Wakey!
Planer: kolla på OTH
Händelse: tog kort på mina hamster burar, va ute och sprang
Saknad: Everything
Önskan: att jag åker till USA och pluggar i ett år
Ser fram emot: ingenting...
Någon som har en hamster och vill ha en hamster bur? Jag har två stycken men ingen hamster längre och vill sälja dom så säg bara till!!

It's a first time for evertything

Hejsan!
Idag var jag med en kompis som jag inte sett på jättelänge! så det var väldigt trevligt :)
i morgon ska jag till tandläkaren så jag kommer väl inte göra så mycket mer då, men kanske ska ut och springa i morgon har inte bestämt mig än!
orkar inte skriva något mer men kanske skriver i morgon!
ni får några bilder från Malmö istället!
En blomma från en buske utanför Baltiska hallen!
Fontänerna som fanns i vattnet i Pildammsparken!
En till blomma där ifrån :P

Ask me to wait for you

Hejsan!
Otroligt tråkigt hade jag förra veckan men jag orkade inte göra något heller så... i dag gick jag och mamma till centrum...
i helgen började jag kolla på One tree hill igen det var typ 5 gången jag såg dom avsnitten som jag kollade på! jag kan dom typ utantill :P
orkar inte skriva mer så..
hejdå...
En fin bild som jag gillar (tror jag) :P

Blackberry vs. iPhone

tjena!!
i dag fick min syrra en iphone 4 vit (vilket jag visste att hon skulle få) men eftersom hon fick en mobil och jag har en en super dålig mobil vill ju jag också ha en i födelsedagspresent!! men jag vet inte vilken... jag ville ha en Blackberry förut och jag tror att jag vill det fortfarande men jag väljer alltid ovanliga mobiler och det visar sig att dom inte är så roliga till slut... :( men då tänkte jag i dag att varför inte bara välja det normala och önska sig en iphone! :) men eftersom jag inte är så väldigt normal så vet jag inte vilken jag vill ha...
aja snart ska jag åka på en kryssning med familjen och det ska bli kul :P så jag slänger in några bilder på mobiler så ska jag tänka vidare och packa!! :D

ses =]
iphone 4 :)
Blackberry Bold 9930 :)

Bilder

Hejhej!
i dag fyller min syrra år :) så Grattis till henne och alla andra som fyller år i dag! i dag som sagt ska vi ha en "släktfest" för min syrra så jag håller på att välja kläder nu som jag gjort i en halv timme nu typ... annars ska jag väl inte göra så mycket i dag typ sitta vid datan som i går :)
ladda över bilder från min kamera i dag. därför tänkte jag visa några bilder nu :D
hejdå!
I Tyskland på väg till Italien
Sen kom vi till Österike
Fortfarande Österike!!
Min syrras och mitt rum i lägenheten i Italien

Här är balkongerna på framsidan av lägenheten! Det ser bara ut som en men det är en som jag står på, en med stolar på och sen en utan någonting på! Vi hade en balkong på baksidan också och den var i mitt och min syrras rum!
När vi stog och väntade på att båten skulle komma i Tyskland på väg hem... det var utanför Border Shop :P

Italien!

Tjolahopp!! :)
I morse kom jag hem från Italien. asså det var typ jättevarmt där och så kommer man hem till sverige som typ suger och har regn och typ 21 grader :( så ingen vill ju åka hem i lördags då men vi var ju tvungna... det kanske kommer några bilder från italien snart! vi får se!
annars har jag bara hållt på med min dator i dag eftersom jag inte har haft den på typ en och en halv vecka.. :'( och i morgon ska vi ha en "släktfest" för min syrra eftersom hon fyller år i morgon :D
nu ska jag fortsätta att lyssna på musik så vi får se när jag skriver igen! 

hejdå :D

i stället får alla en bild på mig typ förra året når jag bara hade min släkts gammla gitarr :) och kort hår hade jag också... :( ful bild helt enkelt

Dear John

Hejsan!
kollade just på filmen Dear John!! (igen) älskar den filmen :P men jag läste boken i helgen då kände jag att jag ville se den igen också!
tidigare i dag kollade jag på filmen Bandslam! väldigt bra film med några bra låtar i! helt klart värd att se :)
men annars har jag inte gjort så mycket idag. varit och hoppats sudsmatta hos min farmor, städat min kanins bur och kollat på film!!
men nu ska jag göra någonting annat :D
cya :)

Hemma!

hjehej!
nu är jag hemma igen men åker snart! igår åkte jag hem med bussen i typ åtta timmar :( i måndags var jag i norge och köpte pålägg till mackor :) och i dag har jag inte hunnit gjort någonting ännu men jag tänkte städa min kanins bur och typ packa!! 
hoppas att ni har haft en roligt helg :)

Flatruet




Hejhej!
igår var vi uppe på Flatruet! det blåste lite men det var inte så väldigt kallt. vi var i ett tält också! där har dom typ allt som man kan tänka sig :) jag hittade en älg mössa!! (haha)
I dag vet jag inte vad vi ska göra men vi kanske åker till byn eller nått!
hörs senare!!